Personaaltreenerina kliendi kodus - mida kaasa võtta?

Personaaltreenerina on suurepärane pakkuda kliendile ka võimalust minna tema koju trenni tegema. Inimesed, kellel on nõudlikud töökohad, kiired graafikud, kodused lapsed või palju sotsiaalseid kohustusi, ei pruugi leida piisavalt aega jõusaali minekuks. Kuid trenni tegemine ja enda liigutamine on vajalik kõigile ja sellistel juhtudel ongi hea pakkuda kodust treeningvõimalust. Ainuke miinuspool selle juures treeneri jaoks on ringi sõitmine, kuid tavaliselt on sellele tasakaaluks see, et kodused treeningute hind on kõrgem ja üldiselt on vähem kliente, kes seda lahendust soovivad.

Parimad treeningvahendid treenerile kliendi koju kaasa võtmiseks on kerged transportimiseks ja pakuvad palju erinevaid treeningvõimalusi. Mis need siis näiteks on?

TRX treeningvahend.jpg

TRX

See on peaaegu, et olematu kaaluga, pehme ja lihtsasti pakitav. Samuti on sellega võimalik treenida praktiliselt tervet keha. Seda saab riputada lähima puu otsast ja see töötab väga hästi ka siseruumides.

Sul ei ole tingimata vaja osta kallimat versiooni - odavamad töötavad ja peavad vastu sama hästi.

Siin on hulk näiteid erinevatest võimalikest harjutustest. 

Hüppenöör

See on väga alahinnatud treeningvahend. Paljud inimesed arvavad, et hüppenöör on sobilik ainult soojenduseks, kuid kui sul on klient, kes soovib teha kardiot ja arendada koordinatsiooni, siis on see tema jaoks ideaalne. Sellega on võimalik leida sobiv viis treenimiseks 99%-le Sinu klientidest. Alusta üksikutest hüpetest ja lõpeta kahekordsete tagurpidi hüpetega.

Soovitame osta terastrossist hüppenöör - need peavad kauem vastu isegi asfaldil hüpates.

Siin on mõned harjutused inspiratsiooniks. 

kummipaelad

Kummipaelad

Kerged, painduvad ja odavad - isegi kui Sul on vaja osta 3-4 erinevat paela erineva vastupanu saavutamise jaoks. Kuigi alguses võib tunduda, et nendega on võimalik teha vaid kõrvale astumisi ja kükke, siis tegelikult saab nendega treenida kogu keha.

Kui oled selles alles uus, siis nippe leiad siit

Need on vaid kolm näidet, mida kasutada, kui Sinu jaoks on oluline, et vahendid oleksid kerged ning kompaktsed. Kui Sul on võimalik kaasa tuua rohkem või on kliendi eesmärgiks ka ise oma koduseid trennivahendeid täiendada, on suurepäraseks valikuks - hantlid (raskused olenevalt kliendist), medicine ball või sangpomm. 


IntensivePT koolitab personaaltreenereid Eestis, Rootsis, Soomes ja Islandil - pakkudes põhjalikke teadmisi personaaltreenerina töötamise ning oma personaaltreeneri brändi kasvatamise alustaladel.

Loe lisaks koolituse ajakava ning struktuuri kohta https://www.intensivept.ee/koolituste-plaan