Sinu tervema südame heaks!

Sinu tervema südame heaks

Igapäevased valikud mängivad meie südame tervises olulist rolli. Inimesed, kes veedavad vähem aega istuvat tööd tehes, söövad regulaarselt toitainerikkaid toite, kannatavad vähem erinevate südamehaiguste võimaluste käes.


Aktiivsem elustiil sinu südamele

Sukeldume kas töösse või vabal ajal nutiseadmete taha. Seame end mugavalt diivanile ning pilgud on naelutatud ekraanile. Me vajame rohkem sotsialiseerumist ning hetki, mil tõmmata end stressirikastest momentidest välja. Aktiivsema elustiili mõttes ei räägi me ainult füüsilisest aktiivsusest. Oluline on sotsialiseerumine ning suhtlemine enda pere ja sõpradega toob tervisele märgatavat kasu. Stressinäitajad langevad, mis toob omakorda ära liigse koormuse meie südametöölt.


Kvaliteetne ja energiarikas toit

Kõik teame, et korralik toitumine on meie elus oluline Küll aga vajame aeg-ajalt meeldetuletust, miks see nii on. Eriti oluliseks kujuneb meie päevas aga hommikusöök. Energiarikkas kvaliteetne hommikusöök mõjutab oluliselt meie kardiovaskulaarset tervist tugevdades artereid ning kergendades südametööd. Piisavad vajalikud toitained annavad meile materjali organismi tugevana hoidmisel.


Kardiovaskulaarse tervise eest tuleb kanda head hoolt - nagu üldiselt oma keha eest. Füüsiline ja sotsiaalne aktiivsus, kvaliteetne kütus toitainerika söögi näol on meie tervise võti.


Siiralt Sinuga,
IntensivePT