IntensivePT Eesti

View Original

Mis kasu võib olla online treenerina tasuta prooviperioodi pakkumisest?

Tasuta prooviperiood võib olla suurepärane viis leida uusi kliente. See võib olla tõhus, kuna on võimalus eemaldada paljud potentsiaalsete klientide hirmud, näiteks nagu: 

Tehnofoobia

Kui tulevane klient tunneb et võib-olla online treeningud pole päris talle ja eelistab traditsioonilisemat lähenemist.

Hind

Ükskõik, kas see on suur või väike, võib hinnasilt takistada inimestel isegi Sinu teenuseid kaalumast.

Usaldus

Võimalikud kliendid ei pruugi teada, mis on Sinu treeningstiil, kas oled neile sobiv või kas nad usaldavad Sind piisavalt, et oma tervis Sinu kätte usaldada.


Mõtle sellele - kui keegi otsib online treeningut, siis suurema tõenäosusega valib ta midagi, millel on tasuta prooviperiood enne maksmist. Tasuta prooviperiood annab potentsiaalsetele klientidele mitte ainult võimaluse end proovile panna, vaid annab ka Sulle kui treenerile võimaluse koguda “sooje kontakte”, kasvatada need klientideks ja näidata neile oma teenuste tegelikku väärtust. 

Kui pikk peaks olema tasuta prooviperiood?

Sõltuvalt Sinu pakkumistest võid teha lühikesi prooviperioode või pikemaid. Umbes 7 kuni 14 päeva võimaldab kasutajal rakendust kasutada, saada esmane kogemus ja proovida mõnda treeningut. Võid pakkuda ka pikemat perioodi, mis kestab 30 kuni 60 päeva. Pikem aeg annab klientidele võimaluse harjuda Sinu stiiliga, luua side Sinuga ja hakata nägema tõsiseid tulemusi!

Pikemad prooviperioodid annavad võimaluse pakkuda potentsiaalsetele klientidele rohkem väärtust, mis omakorda meelitab ligi rohkem inimesi. See on võtmetähtsusega, eriti veebipõhiste reklaamide korral sotsiaalmeedias, e-maili kampaaniates või blogipostitustes, kui klient ei tunne Sind nii hästi. Keegi, kes võib Sinu suhtes skeptiline olla, kuid on oma tervise edendamise suhtes eesmärgistatud, tunneb sellist pakkumist nähes suuremat sundi tegutseda.

Müügivihjetest kuni maksvate klientideni

Pikemate perioodiperioodide tulemuseks on tõenäolisemad kliendid. See protsess annab Sulle võimaluse näidata oma teenuseid ja luua ehedam suhe! See ei tähenda müümist, vaid võimalust tasuta tulemusi näha. Kui sellest ei piisa, võivad seda tüüpi katsed luua ka hulgaliselt häid võimalusi ettevõtet arendada - saades iseloomustusi, muudatus ettepanekuid ja tagasisidet, mida saad kasutada oma teenuste arendamiseks ja turundamiseks.

Sul on võimalus online treenerina proovida nii lühemat kui ka pikemat prooviperioodi ning leida just see vahemik, mis just Sinu ettevõtte eesmärkidega sobib.


IntensivePT koolitab personaaltreenereid Eestis, Rootsis, Soomes ja Islandil - pakkudes põhjalikke teadmisi personaaltreenerina töötamise ning oma personaaltreeneri brändi kasvatamise alustaladel.

Loe lisaks koolituse ajakava ning struktuuri kohta https://www.intensivept.ee/koolituste-plaan