IntensivePT Eesti

View Original

Personaaltreeneri koostöövõimalused

Tõenäoliselt teame kõik, et koostöö on väga oluline mitmel põhjusel. Täna saad lugeda kolme erinevat põhjust, miks koostöö on personaaltreeneritöö ja turunduse jaoks suurepärane tööriist!

Füsioterapeudi ja personaaltreeneri koostöö

Väga levinud koostöö liikumisvaldkonnas on personaaltreeneri ja füsioterapeudi vahel. Pärast füsioterapeutilist ravi või taastusravi hakkavad paljud füsioterapeudi julgustusega otsima personaaltreenerit. Mis oleks veel parem, kui Sinu võrgustikus olev füsioterapeut, kes soovitab Sinu teenuseid?

Koostöö toimib mõlemal suunal. Kui Sul on kliente, kes on vigastatud või treenivad valuga, saad nad professionaalselt otse oma partneri juurde suunata. Samal ajal näitad oma kliendile, et hoolid tema heaolust ning et Sinu ressursid ja võrgustikud on piisavalt ulatuslikud, et teda aidata. Sinu klient säästab ka aega, kuna ei pea head ja usaldusväärset füsioterapeuti Internetist otsima.

Saad selliseid kogukondi arendada nii palju - näiteks võid soovitada massööri, osteopaati või jooksutreenerit, kui tead, et see toetab Sinu kliendi soove ja vajadusi.

Tootekoostöö

Koostöö erinevate kaubamärkide või tootesarjadega on samuti suurepärane võimalus pakkuda oma klientidele erinevaid eeliseid, mida kõik PT-d ei suuda pakkuda. Siiski peaksid siin olema väga ettevaatlik, sest Sa ei soovi oma klienti suruda toodetega, mis teda ei huvita. Eelkõige soovib klient coachingut ja kõik muu, mida pakud, on vaid boonuseks!

Heade tootekogukondade näited on järgmised:

  • Koostöö coachingu rakenduste pakkujaga

  • Koostöö heade ja usaldusväärsete toidulisandite tootjaga

  • Seadmete koostöö, mis võimaldab anda oma kliendile treeninguks magneesiumi, tõstevööd või elastseid ribasid

Sotsiaalmeedia kogukond

Kasuta kõiki võimalusi enda ja oma ettevõtte esitlemiseks. Kirjuta jälgijatele, tee Instagramis jagamismänge ja kommenteeri aktiivselt teiste selles valdkonnas tegutsejate postitusi. Alati, kui saad uue inimese oma veebisaidile või oma profiilile, võimendad platvormi(de) algoritme ning saad tulevikus endale rohkem tähelepanu.

Kui Sul on erinevad koostööpartnerid, tunneb klient sageli, et kui teised usuvad sellesse personaaltreenerisse nii palju, et tahavad temaga koostööd teha, siis ta peab hea olema! Kui Sa pole veel koostööpartnereid leidnud, soovitame Sul need otsida.


IntensivePT koolitab personaaltreenereid Eestis, Rootsis, Soomes ja Islandil - pakkudes põhjalikke teadmisi personaaltreenerina töötamise ning oma personaaltreeneri brändi kasvatamise alustaladel. Loe lisaks koolituse ajakava ning struktuuri kohta https://www.intensivept.ee/koolituste-plaan