IntensivePT Eesti

View Original

5 nippi, kuidas teha õppimist enda jaoks mõnusaks

Hei, tulevane personaaltreener! Varsti algab Sinu uus teekond! Kuidas Sa ennast tunned? Mis mõtted Su peast läbi jooksevad?

Kas ootad seda koolitust huviga? Kardad midagi või tunned ebakindlust? Kõik need tunded on täiesti loomulikud, kuna tegu on mugavustsoonist välja astumisega. Viimane omakorda tähendab aga arengut! Kas ei tundu äge olevat?

Soovime olla Sulle toeks ning jagame Sinuga mõningaid nippe, kuidas saad oma teekonda mõnusamaks ja ka mõnevõrra lihtsamaks muuta.

Alusta võimalikult varakult

Sa oled juba ettevalmistavad materjalid kätte saanud. Ära oota koolituse algust! Alusta õppimist juba täna! Mida rohkem õpid praegu, seda lihtsamaks muutub Sinu õppetee. Usu meid, anatoomilisi termineid läheb Sul peaaegu igas loengus vaja. Samuti moodustavad need ühe osa eksamist.

Kirjuta konspekti

Loengute ajal kirjuta kasulik ja uus info üles. Konspekti käsitsi kirjutamine aitab uue materjali mõistmisele ja omandamisele kaasa. Materjali on palju ja loengud on mõnusalt pikad. Ära looda, et kõik jääb meelde. Samuti aitab konspekt Sul materjali kordamisel siis, kui valmistud eksamiks.

Ole aktiivne

Ära unusta, et Sa õpid eelkõige enda jaoks ning Sinu tulemused sõltuvaid vaid Sinu enda panusest ja aktiivsusest. Loengute ajal ole päriselt kohal: küsi küsimusi, osale aruteludes, mõtle kaasa, tee kaasa. Sest kõige paremini õpid Sa just enda koogemusest!

Jälgi oma teekonda

Kindlasti võib ette tulla olukordi, mil Sa ei saa loengus osaleda. Kuid muretsemiseks pole põhjust, sest loenguid saad Sa alati endale sobival ajal järgi kuulata. Kui aga selliseid loenguid on rohkem, siis oleks hea, kui kirjutad enda jaoks üles kõik loengud, mida pead hiljem järgi kuulama. Nii saad parema ülevaate loengute mahust ja oskad oma aega paremini planeerida.

Naudi

Kindlasti pole see lihtne teekond, aga kõige paremini saab seda läbitud just siis, kui oskad igat sammu nautida. Räägi ja chatti oma grupikaaslastega, toeta neid või kui ise vajad tuge, siis küsi seda julgelt! Alusta suhtlemist juba enne praktilist osa, siis on praktilisel osal tore oma sõpru kohtuda ja keegi ei ole võõras. :) 

Jaga oma kogemusi! Jaga oma võite! Ära karda abi küsida - oleme koos, et üksteist toetada!

Soovime Sulle edu ja mõnusat teekonna algust! Naudi seda täiega!


IntensivePT koolitab personaaltreenereid Eestis, Rootsis, Soomes ja Islandil - pakkudes põhjalikke teadmisi personaaltreenerina töötamise ning oma personaaltreeneri brändi kasvatamise alustaladel. Loe lisaks koolituse ajakava ning struktuuri kohta https://www.intensivept.ee/koolituste-plaan